پاسخگویی ۲۴ ساعته ۶۲۹۹۹۰۱۰- ۰۲۱

Halı temizleme


Anne Halı Yıkama Fabrikası


Ana halı teslimatı, yıkama hattı sistemini güncelleyerek ve en büyük halı yıkama makinesine sahip olarak Mithrian’a en hızlı ve en kaliteli yıkamayı ulaştıracaktır. Tabi bu fabrikada 6s şeklinde proseste bir yönetim sistemine sahip olarak en yüksek standartlara ulaşıyor.6 Sigma standardı müşteri memnuniyetsizliğini azaltabiliyor böylece tüm siparişler özenle yıkanıyor, artık kontrole gerek yok , belki kalite kontrol ünitesi de vardır. . Üretim hattı seviyesinde donanımlı bir laboratuvar oluşturmak halıların daha az hasar görmesine yardımcı olabilir.Bu sistemde kullanılan tüm deterjanlar ve hatta yıkama süresi farklı halılar için sürekli kontrol edilir.
Halı temizleme
Halı temizleme

Laboratuvarından


Evet, bu laboratuvara sahip olmak, malzeme cinsine ve ağırlığına göre hangi tür halıyı, ne zaman ve hangi işlemle kullanacağımızı bilmemize yardımcı olur, çünkü sadece ISO sistemli uluslararası bir otomatik makineye sahip olmak yeterli değildir. En büyük İranlı ve Alman uzmanların gözetiminde yapılan kontrol, ürünlerin kalitesine büyük katkı sağlamıştır.


crm ile müşteri odaklı sistem


Madar Halı Yıkama, merkez ofisini donatarak ve personelini eğiterek önce millileşmeye, sonra globalleşmeye adım atıyor.Çok yakında tüm Türkiye’de uzman kadromuzla buluşacaksınız. Uzmanlarla iyi ve etkili iletişim ve yıkama türü, yıkama zamanı ve kalitesi hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olur ve…. Siz sevgili dost ve en önemlisi online sipariş için her an uzmanlarımızın ulaşılabilirliği ve tavsiyesi.

Anne Halı Yıkama Uygulaması


Bol imkanlar ve en önemlisi yıkama işleminin doğrulanması ve yoklanması ve raporlanması… Çok yakında herkesin kullanımına açılacak olan şirketin uygulamasında.Ödeme ve hizmetleri, hatta sipariş kaydını bile kolaylaştıracak.


Anne Halı Yıkama Kulübü

Bilgileriniz bu şirketin sistemlerine ve sunucularına kalıcı olarak kaydedilecek ve bir sonraki siparişlerinizde indirim ve… Elbette müşteri kulübünün birçok hizmeti olacaktır, bunları sizler için aşağıya koyacağız arkadaşlar ilerleyen günlerde Halı yıkama ve koltuk yıkama Ülkedeki en büyük halı yıkamanın anası
تماس با ما