پاسخگویی ۲۴ ساعته ۶۲۹۹۹۰۱۰- ۰۲۱

قالیشویی باغ فیض

فرش معمولا یک کالای ضروری و مهمی در منزل هست و در هر منزلی چه فرش کوچک چه بزرگ استفاده می شود و افراد در پیگیری این هستند که فرش خود را مانند روز اول براق و با کیفیت نگه دارند.
برای حفظ کیفیت اولیه فرش جدا از این که باید نکاتی را در منزل رعایت کنیم، اگر تصمیم به شستن فرش گرفتید بهتر است از یک متخصص بهره مند شوید و یا فرش ها را به یک قالیشویی معتبر در باغ فیض تحویل دهید تا از سالم ماندن فرش خود اطمینان خاطر داشته باشید.

قالیشویی در باغ فیض
فرش های دستبافت به دلیل ارزش بالایی که دارد تمیز نگه داشتن آن و شستشوی صحیح آن مسئله بسیار مهمی است تا به کیفیت اولیه و ظاهر فرش آسیبی وارد نشود. شستشوی فرش های دستباف با روش های خاص در قالیشویی در باغ فیض و قالیشویی جنت آباد انجام می شود.

با توجه به تجربه و تخصص بالای قالیشویی مادر در باغ فیض و شست و شوی انواع فرش ها، میتوان با اطمینان خاطر نسبت به مواد مصرفی، ماشین  آلات به کار گرفته شده و متخصصینی که شست و شو فرش را بر عهده دارند،

شستشوی تابلو فرش و فرش های دستبافت

تابلو فرش ها انواع مختلفی دارند، تابلو فرش های دستبافت و ابریشمی و تابلو فرش های ماشینی. نگهداری تابلو فرش های دستبافت و ابریشمی نسبت به تابلو فرش های ماشینی مقداری سخت تر است و نیاز به دقت بیشتری دارد.
می توان شستشوی فرش های دستبافت را در منزل نیز انجام داد ولی شستشوی تابلو فرش ها در قالیشویی زیر نظر متخصص بهترین روش برای حفظ سلامت الیاف فرش می باشد.
شستشوی تابلو فرش های دستبافت و ابریشمی در قالیشویی به روش های خاصی انجام می شود.
برای شستشوی تابلو فرش دستی در قالیشویی ابتدا قاب تابلو را جدا سپس با جارو برقی گرد و خاک بین الیاف را از بین می برند.
سپس از رنگ پس ندادن فرش اطمینان پیدا می کنند، در صورت رنگ پس دادن اقدام به تثبیت کردن رنگ فرش می کنند. برای شستن فرش از شامپو فرش ملایم و آب سرد استفاده می کنند.

شستشوی تابلو فرش و فرش های دستبافت
مرحله آخر خشک کردن فرش می باشد، فرش را بر روی یه سطح شیب دار و نسبتا گرم قرار می دهند تا آب اضافی آن خارج و رطوبت آن از بین برود.
برای خشک کردن تابلو فرش های دستبافت و ابریشمی به هیچ وجه آن فرش را جلوی نور آفتاب پهن نکنید زیرا باعث زبر شدن سطح فرش و رنگ پریدگی فرش می شود.
شستشوی تابلو فرش های ماشینی نسبت به فرش های دستبافت و ابریشمی راحت است و برای شستشوی تابلو فرش های ماشینی از دستگاه های مخصوص و شوینده های خاصی استفاده می شود، همچنین برای خشک شدن، فرش را در دستگاه خشک کن قرار می دهد.
فرش های ماشینی احتمال رنگ پس دادن آن ها کمتر است.

پرداخت کاری فرش ها به صورت دستی

بافت فرش های دستبافت و ماشینی با دستگاه های مخصوص انجام می شود ولی فرش های دستبافت هنر و زحمت دست می باشد.
اما پرداخت و رهگیری فرش های دستبافت و ماشینی با یک دستگاه مخصوصی انجام می شود.
معمولا فرش های دستبافت و ماشینی پس از بافته شدن پرز های اضافه ای دارند که باید از روی فرش برداشته شود و این کار باعث می شود طرح و نمای فرش به خوبی دیده شود. پرداخت فرش به دو صورت قابل انجام می باشد.
پرداخت فرش به صورت ماشینی و پرداخت فرش به صورت دستی یا سنتی. پرداخت فرش به صورت سنتی یا دستی ابتدا بافنده ی فرش گره های فرش را شانه ی مخصوص مرتب می کند و قیچی مخصوص شروع به پرداخت فرش می کند.
انجام این کار به یک متخصص و یا یک فرد با تجربه ای که مهارت بالایی در این کار دارد نیاز است تا فرش یک دست شود.

پرداخت کاری فرش ها به صورت دستی
در غیر این صورت گره های فرش شل می شود و در نهایت باز می شوند.
فرش های ابریشمی جزء کالا های لوکس هستند و الیاف آن بسیار حساس است و برای پرداخت این نوع از فرش ها نیاز به یک شخص ماهر است  و نمی توان به هر شخصی فرش را برای پرداخت به کسی سپرد زیرا الیاف فرش های ابریشم لخت است و مانند الیاف پشمی حالت ایستایی ندارد و هرگونه خطا موقع پرداخت فرش باعث از بین رفتن نمای فرش و بهم خوردن بافت فرش می شود و جلوه ی بدی را در فرش ایجاد می کند.
پرداخت فرش های ابریشمی هم به صورت دستی هم در زمان بافت و هم بعد از بافت فرش امکان پذیر است،
هزینه پرداخت فرش ها نسبت به جنس فرش، نوع الیاف، ابعاد و متراژ فرش ها، طرح فرش ها متفاوت است.

پرداخت فرش های دستبافت

فرش هایی که با گره ها بافته می شود پس از تمام شدن بافت فرش پرز های اضافه به اندازه مناسب به وسیله ابزار های مخصوص کوتاه می شوند.
پرداخت فرش ها به دو صورت روش سنتی و روش ماشینی انجام می شود.
در روش سنتی پرداخت فرش با استفاده از قیچی مخصوص انجام می شود و در روش پرداخت ماشینی از دستگاه مخصوصی به اسم دستگاه تراش برقی استفاده می شود. این دستگاه به صورت چرخشی بر روی فرش کشیده می شود و پرز های اضافه فرش بریده می شود.

پرداخت فرش های دستبافت در دو زمان قابل انجام می باشد.

۱- پرداخت فرش ها در زمان بافت

پرداخت فرش های دستبافت در زمان بافت، هنگامی انجام می شود که بافنده تصمیم می گیرد که خود عملیات پرداخت فرش ها را انجام دهد. زمانی که چند رج فرش می بافد به کوتاه کردن پرز های فرش اقدام می کند.

۲- پرداخت فرش ها پس از بافت فرش

پس از اینکه بافت فرش تمام می شود و ریشه زنی انجام می شود، فرش را بر روی یک سطح صاف قرار می دهند و پرز های بلند با دستگاه تراش یا قیچی مخصوص کوتاه می شود.

اگر هنگام پرداخت فرش پرز ها بیش از حد کوتاه شود به کیفیت و ارزش فرش آسیب زیادی وارد می شود. پرداخت فرش ها بسیار حساس و زیر نظر متخصص باید انجام شود زیرا در صورت انجام یک خطای کوچک آسیب بسیار زیادی به فرش وارد می شود و به آن فرش، فرش های ته خواب گفته می شود.

پرداخت فرش های دستبافتبرای انجام پرداخت فرش های دستبافت حتما سعی کنید از یک فرد متخصص کمک بگیرید یا به یک قالیشویی معتبر مراجعه کنید تا برای پرداخت فرش ها به شما کمک کنند. در صورت پرداخت نکردن فرش های دستبافت سطح فرش دارای پرز است و طرح و نقش فرش به خوبی دیده نمی شود.
پرداخت فرش فقط مخصوص فرش ها نیست، تابلو فرش های دستبافت و ماشینی نیز به پرداخت نیاز دارند. پرداخت تابلو فرش ها به دو صورت ماشینی و دستی انجام می شود. در روش دستی با قیچی به پرداخت فرش می پردازند. پرداخت فرش ها به صورت ماشینی با یک دستگاه مخصوص توسط یک فرد ماهر و با کمک یک تیغه تیز بر روی سطح فرش به صورت یک دست و استاندارد کشیده می شود و پرز های فرش از بین می رود و سطح فرش یک دست می شود.

تفاوت میان شستشوی فرش ها به روش سنتی و صنعتی

فرش ها را می توان به دو صورت مورد شستشو قرار داد. روش های شستشو فرش ها به صورت سنتی و صنعتی می باشد ولی این دو روش تفاوت های مخصوص به خود را دارند. نمونه هایی از تفاوت های آن ها را می توان در موارد زیر اشاره کرد.

۱- در روش سنتی فرش ها به طور کامل با دست و توسط افراد شسته می شود و از هیچ گونه دستگاهی برای شستشو فرش ها کمک گرفته نمی شود.

۲- در روش صنعتی شستشو فرش ها به طور کامل توسط دستگاه های اتومات مورد شستشو قرار می گیرند و نیروی انسانی هیچ گونه دخالتی در شستشو انجام نمی دهد.

تفاوت میان شستشوی فرش ها به روش سنتی و صنعتی

۳- در روش صنعتی آبگیری و آبکشی فرش ها به طور کامل با دستگاه ها انجام می شود و از هیچ گونه ابزاری مانند پارو برای خارج کردن آب های اضافی استفاده نمی کنند.

۴- در روش سنتی برای خارج کردن آب های اضافی از پارو استفاده می کنند.
روش سنتی و صنعتی مزایا و معایب های متفاوتی دارد و افراد می توانند روش مناسب را انتخاب کنند. شستشوی فرش ها به صورت صنعتی در قالیشویی های معتبر انجام می شود تا فرش ها با دستگاه ها به طور کامل شسته شوند ولی در روش سنتی شستشو فرش ها مانند قدیم با پودر های شستشو انجام می شود.

۵- نحوه خشک کردن فرش ها نیز در این روش ها متفاوت است در روش سنتی فرش ها، زیر نور خورشید خشک می شوند ولی در روش صنعتی در دستگاه های خشک کن فرش ها خشک می شوند‌.

نظافت فرش و موکت در قالیشویی

فرش ها و موکت ها برای زیبا و با کیفیت دیده شدن نیاز به نظافت دارند. برای نظافت فرش ها و موکت ها در قالیشویی روش های مختلفی را انتخاب می کنند. به شرح زیر:

۱- خشکشویی فرش و موکت

یکی از روش های نظافت فرش و موکت ها، خشکشویی آن ها می باشد. خشکشویی در قالیشویی با استفاده از دستگاه های حرفه ای و مکانیزه انجام می شود و تمامی آلودگی‌ ها پس از خشکشویی از سطح فرش و موکت ها از بین می رود. خشکشویی فرش و موکت ها در قالیشویی توسط افراد حرفه ای و کار بلد انجام می شود تا آسیبی به عمق آن ها وارد نشود. در قالیشویی ها به حفظ کیفیت و زیبایی فرش و موکت اهمیت بسیار زیادی می دهند و تلاش می کنند کمترین آسیب را به آن ها وارد کنند.

۲- نظافت فرش و موکت با شامپو فرش

اگر مقدار آلودگی فرش و موکت ها بسیار کم باشد قالیشویی تصمیم به نظافت فرش و موکت با شامپو فرش می کند. نظافت فرش و موکت ها با شامپو فرش به صورت اصولی انجام می شود تا پس از نظافت سطحشان آسیبی نبیند و مانند روز اول زیبایی خود را داشته باشند. در این روش برای نظافت فرش از شامپو فرش مخصوص تار و پود فرش و برای نظافت موکت ها از شامپو فرش مناسب موکت استفاده می کنند. موکت ها نسبت به فرش ها ظریف تر و حساس تر هستند و نمی توان آن ها را به هر روشی مورد نظافت قرار داد.

نظافت فرش و موکت در قالیشویی

۳- شستشو فرش و موکت ها

یکی از روش های نظافت موکت و فرش ها شستشوی آن ها می باشد. شستشوی فرش و موکت ها را می توان در منزل یا قالیشویی انجام داد. شستشو آن ها در قالیشویی به صورت اصولی و حرفه ای انجام می شود و نگرانی بابت خرابی یا آسیب دیدگی آن ها را برای شما ایجاد نمی کند. فرش ها نسبت به موکت ها ضخامت بیشتری دارند و مقاومت بیشتری از خود در برابر عوامل نشان می دهند ولی موکت ها ضخامت بسیار کمتری دارند و نمی توانند از خود مقاومت نشان دهند.

۴- بخارشویی فرش و موکت

بخار شویی یکی از روش های نظافت فرش و موکت می باشد. در این روش اگر خودتان دستگاه بخار را داشته باشید می توانید اقدام به بخار شویی فرش و موکت های خود کنید در غیر این صورت برای بخار شویی فرش و موکت ها می توانید به قالیشویی ها مراجعه کنید. در قالیشویی ها انواع دستگاه های بخار مخصوص فرش، موکت، پرده، دیوار و… وجود دارند و نظافت فرش و موکت هایتان به صورت کاملا حرفه ای و اصولی انجام می شود.
نظافت فرش و موکت ها سبب می شود کیفیت و زیبایی آن ها حفظ شود و بتوانید از آن ها سال های زیادی استفاده کنید به همین دلیل هر چند وقت یک بار اقدام به نظافت آن ها کنید.

نظرات شما

۴.۴/۵
تماس با ما