پاسخگویی ۲۴ ساعته ۶۲۹۹۹۰۱۰- ۰۲۱

قالیشویی در مرزداران

در گذشته قالیشویی به روش دستی و با آب و جارو و موادشوینده صورت می گرفته است. ولی امروزه با پیشرفت تکنولوژی و گسترش شهرنشینی و آپارتمان نشینی قالیشویی به صورت دستی امکان پذیر نیست؛ زیرا در آپارتمان مکانی برای شستن و خشک کردن فرش وجود ندارد. بنابراین باید این کار را به قالیشویی ها سپرد که در کارخانه و به وسیله دستگاه های مجهز فرش را شستشو می دهند. فرش‌ های مورد استفاده امروزی دو نوع فرش دستباف و ماشینی می باشند. درحال حاضر در ایران قالیشویی به عنوان یک شغل به ثبت رسیده است و همچنین  دارای صنف و اتحادیه قالیشویی هستند.

قالیشویی در مرزداران

درقالیشویی ها مانند قالیشویی در مرزداران و قالیشویی در گرمدره، از دستگاه های تمام اتومات برای شستشو استفاده می گردد؛ که به دلیل کمبود آب وخشکسالی های اخیر استفاده از این دستگاهها در مصرف آب صرفه جویی می کند. همانطور که در بالا گفتیم با گسترش آپارتمان نشینی ساکنان مرزداران دیگر مانند گذشته نمی توانند فرش های  خود را در منزل شستشو دهند. به همین دلیل استفاده از قالیشویی در مرزداران، بهترین انتخاب می باشد.

حال انتخاب یک قالیشویی خوب و معتبر در مرزداران مهمترین مرحله شستن فرش می باشد. اگر فرش خود را به دست قالیشویی هایی بسپارید که تازه تاسیس هستند عواقب بدی به دنبال دارد و باعث می شود که دیگر به هیچ قالیشویی اعتماد نکنید. چرا که علاوه بر رعایت اصول و نکات شستشو، استفاده از مواد مرغوب الزامیست.

مزایای قالیشویی مرزداران

  • سرعت عمل شستشو
  • تضمین شستشوی سالم
  • قیمت مناسب
  • تحویل درب منزل
  • و….

برای انتخاب یک قالی شویی خوب در مرزداران، باید به یک سری نکات مهم توجه کنید. ازجمله این نکات ویژگی ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.

۱.اولین نکته قابل توجه این است که عضو رسمی اتحادیه قالیشویی تهران باشد.

۲. دارای سابقه قابل توجهی در زمینه شستشوی انواع فرش های مختلف باشد.

۳. از همه موارد مهمتر اینکه قالیشویی انتخابی در محدوده محله مرزداران باشد.

ویژگی های قالیشویی در مرزداران

۴. دارای تجهیزات و ماشین آلات پیشرفته برای شستشوی فرش باشد؛ که کوچکترین آسیبی به فرش وارد نشود.

۵. هزینه های دریافتی  بابت شستشوی فرش برطبق تعرفه مصوب اتحادیه باشد.

۶. از شوینده های مناسب ومرغوب استفاده کند.

۷.بعد از شست و شوی فرش از دستگاه های مخصوص برای خشک کردن فرش استفاده کند.

۸.درمرحله آخر نیز فرش به صورت رول شده و داخل کاور به مشتری تحویل گردد.

روش های شستشوی فرش ماشینی و دستبافت

کارشناسان صنعت فرش، شستن فرش دستباف در منزل را اصلاً جایز نمی دانند؛ زیرا ریسک این امر بسیار بالاست و ممکن است به فرش آسیب جدی وارد کند. زیرا معمولاً شوینده هایی که در منزل مورد استفاده قرار می گیرد، دارای موادشیمیایی می باشند، که این مواد چربی طبیعی الیاف پشمی را از بین می برند و فرش را بسیار خشک و شکننده می‌کنند و سبب تغییر رنگ در فرش می گردند. به علاوه اینکه وسایل مورد استفاده برای شستشوی فرش درمنزل هم برای فرش دستباف نامناسب است. به علاوه شرایط محیطی هم برای شستشوی فرش بسیار مهم هست به طور مثال برای خشک‌ کردن فرش های دست‌ بافت آن ها را در معرض نور مستقیم خورشید نیاید قرار دهید. ولی اکثر مردم بر این باورند که  نور آفتاب بهترین گزینه برای خشک کردن و ضد عفونی‌کردن فرش می باشد.

در قالیشویی ها فرش به سه روش سنتی، نیمه اتومات و تمام اتومات شسته می شود.

روش سنتی: از قدیمی ترین روشهای شستشوی فرش روش سنتی می باشد که همانند شستشوی فرش در منزل می باشد. ولی تنها تفاوت آنها در نحوه خشک کردن فرش است که در کارخانه قالیشویی برای خشک کردن فرش  از دستگاه های خشک کن استفاده می کنند تا فرش به سرعت خشک شود به اعتقاد بسیاری از متخصصین در امر شستشوی فرش این روش بهترین روش شستشوی فرش می باشد.

روش نیمه اتومات: در این روش،  نصف شستشو به وسیله نیروهای انسانی و نصف دیگر توسط ماشین آلات در قالیشویی صورت می گیرد. نحوه شستشو این روش به این صورت است که فردی با شلاق زن، فرچه و یا سایر تجهیزات شستشوی فرش شروع به شستشو می کند و سپس مانند روش سنتی با دستگاه های خشک کن اقدام به شستشوی فرش می کنند.

روش اتومات: دراین روش شستشوی فرش به صورت تمام اتومات می باشد و همه مراحل شستشوی فرش توسط دستگاه های مکانیزه انجام می شود در این روش نیروی انسانی هیچگونه دخالتی ندارند و فقط برای جابجایی فرش و نظارت بر شستشو از نیروی انسانی استفاده می شود.

خدمات بهترین قالیشویی در مرزداران

فرشی که برای مدت طولانی کثیف شده و نیازمند موادی است که آلودگی‌ها را از روی الیاف پاک کند، با جاروبرقی، تنها آشغال‌ های روی فرش از بین می‌رود و برای از بین بردن کثیفی روی فرش باید آن را به یک قالی‌شویی معتبر بسپارید. چرا که اگر خودتان اقدام به شست‌ و شو کنید و یا از برس‌ها استفاده کنید، باعث می‌شود فرش شما کهنه‌ شده و زردی به خود بگیرد و هزاران صدمه دیگر به آن وارد می‌شود. پس نیازمند قالیشویی معتبر هستید که با دستگاه های پیشرفته و با استفاده از تکنولوژی در کمترین زمان فرش شما را تمیز و سالم به شما هدیه دهند. شک نکنید که قالیشویی خوب خیلی بهتر از شستشو در منزل است و این مهم ترین نکته ای است که باید در نظر بگیرید.

مراحل شستشوی فرش در قالیشویی های مرزداران

  • غبارگیری

ابتدا غبارگیری صورت می گیرد. که با تجهیزات و دستگاه های مخصوص، این عملیات صورت گرفته که البته برای شستشو فرش  در منزل، این کار با وارد کردن ضربه به فرش صورت می گیرد. قالیشویی مرزداران تمام نکات مربوط به غبارگیری را به درستی انجام میدهند. عمل غبارگیری حتما باید با دستگاه های لازم انجام شود چرا که در غیر این صورت باعث ایجاد آسیب به فرش میشود.

  • شستشوی فرش

اصلی ترین و مهم ترین مرحله، همان شستشوی فرش  است که بسیار مهم است. یکی از نکات مهمی که همواره مد نظر قرار گرفته می شود؛ تفاوت روش شستشوی فرش دستباف و ماشینی می باشد. فرش دستباف و ابریشمی حساسیت بالایی دارد و اگر از مواد مرغوب در هنگام شستشو از آن استفاده نشود، رنگ‌ پس می دهند و جلوه و زیبایی اش را از دست می دهد.

  • آبکشی فرش

از دیگر مراحل قالیشویی، آبکشی فرش است. آبکشی فرش با فشار آب مناسب صورت می گیرد. فشاری که با دستگاه تنظیم می شود و سپس مرحله آبگیری است. در مرحله آبگیری که فرش در دستگاه‌های ویژه که همچون سانتریفیوژ عمل می‌کنند، قرار میگیرد.

  • خشک کردن فرش

و در آخر فرش ها را خشک کرده و به شما تحویل می‌دهند. خشک کردن فرش ها با تکنولوژی و در کمترین زمان ممکن صورت میگیرد. همچنین فرش هایی که نیازمند ریشه گیری و ترمیم و رنگ هستند هم باید تعمیر شوند. فرش دستباف اگر با دقت شسته نشود، باعث می شود که جلای خود را از دست داده و از قیمتش کاسته شود و این بدترین اتفاقیست که می تواند برای یک فرش گرانبها رخ دهد.

خدمات قالیشویی مرزداران

شما باید فرش خود را به دست قالیشویی های معتبر بسپارید. همچنین شما می توانید با مراجعه به سایت های معتبر، قیمت نرخ قالیشویی ها را محاسبه کنید. و در صورت نیاز، قالیشویی معتبر را شناسایی کنید. اولین بحث در انتخاب قالیشویی معتبر، بحث اعتماد است قالیشویی مرزداران اعتماد شما را به راحتی بدست می آورد و تضمین می دهد اعتماد شما از دست نرود و هر گاه فرشی کثیف بود بدون فکر با قالیشویی مرزداران تماس گرفته و درخواست نیرو کنید.

تاریخچه قالیشویی در ایران

به طور کلی اگر بخواهیم تاریخچه قالیشویی در ایران را مورد بررسی قرار دهیم، باید برگردیم به زمانی که از قالی و قالیچه ها به عنوان کف پوش در خانه استفاده شد، و استفاده از فرش ها در خانه ها میان مردم رواج پیدا کرد، چراکه از همان زمان که فرش ها و قالی ها به وجود آمدند، پس از آن مسئله شستشو‌ی آنها نیز مطرح شد و از همان موقع مسئله شستشو‌ی فرش ها امری ضروری به شمار رفت. قدمت فرش ها در ایران مربوط به گذشته بسیار دوری می‌شود، از گذشته تا کنون با توجه به مرور زمان فرش ها با جنس ها و طرح های متنوع و مختلفی، همواره تولید شده اند، که نحوه شستشوی آنها نیز با توجه به گذر زمان دچار تغییراتی شده است.
اگر بخواهیم عبارت قالیشویی را معنا کنیم، می توان از آن به عنوان یک شغل نام برد که منجر به عمل،۱- شستن فرش ها با آب و مواد شوینده،۲- غبار روبی،۳- لکه زدایی، و.. می‌شود.
انجام فرایند قالیشویی می‌تواند به دو صورت دستی و ماشینی انجام شود که البته نوع جنس فرش نیز در این زمینه نقش دارد که فرش به چه صورت شسته شود.
امروزه قالیشویی تبدیل به یک شغل حرفه ای در همه جوانب شده است، در کشور ما ایران نیز این شغل رواج پیدا کرده است. اولین صنف قالیشویی که در ایران تأسیس شد، مربوط به سال ۱۳۵۱ می باشد، که در پی تاسیس این صنف فعالیت های مجموعه های دیگر قالیشویی به صورت قانونی روز به روز رواج بیشتری پیدا کرد چراکه نیاز وجود مجموعه های قالیشویی در هر محله، شهر و هر کشوری مطرح می باشد.

تاریخچه قالیشویی در ایران

همواره نحوه شستشوی فرش ها در گذشته تا کنون با تفاوت های بسیار زیادی همراه است، شستشوی فرش ها در گذشته با آب و مواد شوینده به صورت گروهی توسط اعضای خانواده صورت می‌گرفت که با مشکلاتی همچون:

۱- افراد فقط در یک زمان های مشخصی با توجه به چگونه وضعیت آب و هوا می‌توانستند شستشوی فرش ها را انجام دهند، که چنانچه هوا سرد و یا بارانی بود، مسئله خشک شدن فرش ها به مشکل بر میخورد، در نتیجه فرش ها به خوبی خشک نمی‌شدند و گاهی نیز مجبور بودن تا برای چندین روز فرش ها در هوای آزاد رها نمایند که فرش ها خشک شوند.

۲- از آنجایی که شستشو به روش دستی انجام می شد، ممکن بود افراد نتوانند به خوبی از پس خارج کردن همه آلودگی ها موجود در میان تاروپود فرش بر بیایند، و یا ممکن بود در فرآیند آبکشی نتوانند همه مواد شوینده را به خوبی از فرش خارج سازند، چنین مشکلاتی در خصوص شستشو‌ی فرش ها وجود داشت.

 اما تا پیش از اینکه مجموعه های قالیشویی به روی کار بیایند.

پس از به روی کار آمدن اولین صنف قالیشویی در سال ۱۳۵۱ در ایران نحوه شستشوی فرش ها با تغییر و تحولاتی همچون:

۱- شستشو‌ی فرش ها توسط دستگاه های پیشرفته و تمام مکانیزه آسانتر، قوی تر و سریعتر انجام شد. ۲- به کار گیری بهترین مواد شوینده متناسب با نوع و جنس انواع فرش ها توسط کارکنان مجرب و متخصص.

۳- انتقال فرش ها به گرمخانه های گازی سرپوشیده جهت خشک شدن نهایی و .. همراه شد.

نظرات شما

۴.۴/۵
تماس با ما